Milestone Sebastien Loeb Rally EVO Xbox One

Sebastian Loeb Rally EVO  Xbox One  este un joc de tip raliu curse auto cu masini lansat de Milesone in data de 3/31/2016, disponibil pentru  PC, PlayStation 4,si Xbox One. Sebastien Loeb Raliul EVO este o alta noua experienta de joc de curse off-road. Condu cele mai bune masini de raliu, din trecut pana in  ziua de azi, din cele mai bune raliuri si off-road evenimente din întreaga lume. Un nume. O legenda. Una dintre cele mai interesante pro ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Milestone Sebastien Loeb Rally EVO Xbox One

Sebastian Loeb Rally EVO Xbox One este un joc de tip raliu curse auto cu masini lansat de Milesone in data de 3/31/2016, disponibil pentru  PC, PlayStation 4,si Xbox One.


Sebastien Loeb Raliul EVO este o alta noua experienta de joc de curse off-road. Condu cele mai bune masini de raliu, din trecut pana in  ziua de azi, din cele mai bune raliuri si off-road evenimente din întreaga lume.

Un nume. O legenda. Una dintre cele mai interesante provocari din lume. Sebastien Loeb Raliul EVO este noul IP Milestone dedicat in intregime in lumea raliurilor. Jocul este inspirat de cel mai mare pilot de raliu din toate timpurile: Sebastien Loeb. Campion mondial de noua ori pretinde la o cariera de provocari cu care se confrunta in jos, limite depasite, si obiectivele indeplinite, prin daruire, pricepere, si o pasiune de neegalat pentru acest sport.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Milestone Sebastien Loeb Rally EVO Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Milestone Sebastien Loeb Rally EVO Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.