Miele KWT 6321

14 200.00 lei (1 magazin)
Descriere produs Racitor de vinuri Miele ce pastreaza vinurile in condiții optime, fiind gata de servit la temperatura ideala. Cu doua zone distincte de temperatura, racitorul permite depozitarea atat a vinurilor albe sau roșii cat și a celor rose sau a șampaniei datorita controlului precis al temperaturii pe fiecare zona. Racitorul dispune de 5 rafturi și de o gama de tehnologii avansate ce asigura ca vinul este intotdeauna pastrat in condiții perfecte de temperatura. Fiecarei z ...

Descriere


Miele KWT 6321

Descriere produs
Racitor de vinuri Miele ce pastreaza vinurile in condiții optime, fiind gata de servit la temperatura ideala. Cu doua zone distincte de temperatura, racitorul permite depozitarea atat a vinurilor albe sau roșii cat și a celor rose sau a șampaniei datorita controlului precis al temperaturii pe fiecare zona. Racitorul dispune de 5 rafturi și de o gama de tehnologii avansate ce asigura ca vinul este intotdeauna pastrat in condiții perfecte de temperatura. Fiecarei zone pentru vin ii este atribuit un filtru de carbune activ propriu ce neutralizeaza mirosurile din interior. In plus, ușa cu filtru UV asigura protecție pentru lumina soarelui.
Date tehnice si consum

Compresoare: Da

Zgomot: 38dB(A)

Design

Tip control: Easy Control

Dimensiuni si greutate

Inaltime: 82 CM

Latime: 60 CM

Adancime: 55 CM

Functii si programe

Iluminat interior: LED

Racire dinamica: Da

Control temperatura: Da

Performanta si capacitate

Rafturi: 5

Capacitate: 95 L 34 sticle

Tehnice

Capacitate vinurii 0.75L bordeaux: 34

Zone temperatura: 2

TIP

Incorporabil: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miele KWT 6321 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miele KWT 6321 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.