Midland Camera digitala XTC-100

499.00 lei
(1 magazin)
Camera digitala pentru sporturi extreme Midland XTC-100 Action Camera. XTC-100 Action Camera reprezinta o noutate inovatoare de la Midland, ea vine cu un tip de lentila wide care poate cuprinde cu usurinta actiuni din diverse sporturi sau din activitatile din natura. Cu scopul de a fi o camera simpla, XTC-100 utilizeaza un singur intrerupator pentru deschiderea/inchiderea camerei si inregistrare, poate captura pana la 30 de minute video care vor fi automatic salvate pe cardul SD in ...

Descriere


Midland Camera digitala XTC-100

Camera digitala pentru sporturi extreme Midland XTC-100 Action Camera. XTC-100 Action Camera reprezinta o noutate inovatoare de la Midland, ea vine cu un tip de lentila wide care poate cuprinde cu usurinta actiuni din diverse sporturi sau din activitatile din natura.
Cu scopul de a fi o camera simpla, XTC-100 utilizeaza un singur intrerupator pentru deschiderea/inchiderea camerei si inregistrare, poate captura pana la 30 de minute video care vor fi automatic salvate pe cardul SD inclus cu o capacitate de 2 GB.Pentru inregistari de durate mai mari, XTC-100 suporta carduri de tip SD de pana la 32GB.
Datorita sistemelor multiple de prindere, XTC-100 Action Camera, are multiple aplicatii si este perfecta utilizarii in orice tip de sport.
Caracteristici:
- Suport de montat pe ochelari de ski
- Suport de montat pe casca de protectie bicicleta, snowboard, patine, snowmobile, ATV, motocicleta, etc.
- Suport de montat pe casca
- Suport de montat pe ghidon
- Functionare printr-o simpla atingere ON-OFF/REC
- Rezolutie SD: 640 x 480
- Tehnologie anti-tremurat ( stabilizator de imagine)
- Rata frame-uri: 30 FPS
- Deschidere unghi: 140°
- Spatiu maxim de inregistrare: pana la 32 GB
- Alimentare: 2 baterii sau acumulatori de tip AAA, de tip alcalin
- Dimensiuni L x l x H: 85,2 x 30,3 x 42,2 mm
- Greutate: 93gr
- Timp de inregistrare: 30 min/2 GB
- Format: AVI
Pachetul cuprinde:
- 1 camera video XTC-100
- 1 card SD cu o capacitate de 2 GB
- 1 suport montaj ochelari de ski
- 1 suport montaj casca de protectie
- 1 suport montaj casca
- 1 suport montaj pe ghidon
- 2 baterii alcaline de tip AAA

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Midland Camera digitala XTC-100 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Midland Camera digitala XTC-100 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.