Middle Earth Shadow of Mordor PS4

 Middle Earth Shadow of Mordor PS4
91.07 lei
(1 magazin)
Eşti Talion, un Ranger al Porţii Negre, care supraveghează Mordor-ul care nu a mai fost deranjat de secole. Tot ce ai icircţi este furat cacirct ai clipi - prietenii tăi, familia ta şi chiar propria viaţă. Macircnat de dorinţa de a te răzbuna, vei fi prins icircntr-o vendetă icircmpotriva celor care ţi-au greşit. Luptă pentru a descoperi adevărul despre spiritul care te animează, pentru a descoperi originile Inelelor Puterii,pentru a scrie propria ta legendă şi confru ...

Descriere - Middle Earth Shadow of Mordor PS4


Eşti Talion, un Ranger al Porţii Negre, care supraveghează Mordor-ul care nu a mai fost deranjat de secole. Tot ce ai icircţi este furat cacirct ai clipi - prietenii tăi, familia ta şi chiar propria viaţă. Macircnat de dorinţa de a te răzbuna, vei fi prins icircntr-o vendetă icircmpotriva celor care ţi-au greşit. Luptă pentru a descoperi adevărul despre spiritul care te animează, pentru a descoperi originile Inelelor Puterii,pentru a scrie propria ta legendă şi confruntă-l pe Sauron icircn aceasta nouă cronică a Mijlocului Pămacircntului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Middle Earth Shadow of Mordor PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Middle Earth Shadow of Mordor PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.