Microsoft Windows 10 Pro Engleza 64Bit Licenta OEM DVD fqc-08929

de la 192,00 lei (5 magazine)
  Este sistemul de operare Windows pe care il cunoașteți, dar mai bun     Sunteți deja un expert   Windows 10 este atat de familiar și ușor de utilizat, incat va veți simți un expert. Meniul Start revine intr-o forma avansata și in plus va vom aduce aplicațiile dvs. fixate și programele preferate, astfel incat sa fie pregatite și sa le puteți folosi.   Pornește și reia rapid, are o securitate incorporata mai mare pentr ...

Descriere


Microsoft Windows 10 Pro Engleza 64Bit Licenta OEM DVD fqc-08929

 
Este sistemul de operare Windows pe care il cunoașteți, dar mai bun
 
 
Sunteți deja un expert
 
Windows 10 este atat de familiar și ușor de utilizat, incat va veți simți un expert. Meniul Start revine intr-o forma avansata și in plus va vom aduce aplicațiile dvs. fixate și programele preferate, astfel incat sa fie pregatite și sa le puteți folosi.
 
Pornește și reia rapid, are o securitate incorporata mai mare pentru a va proteja și este proiectat pentru a funcționa cu software-ul și hardware-ul pe care le aveți deja.
 
"Acesta combina forța Windows 8 cu Windows 7." - Windows Insider 
 
 
Milioane de persoane folosesc deja Windows 10
 
Programul Windows Insider este o comunitate internaționala de fani care indragesc Windows și iși doresc sa-l imbunatațeasca. Persoanele din interior vad sistemul de operare in etapele incipiente și joaca un rol in proiectarea acestuia. Feedback-ul lor a contribuit la cel mai bun Windows de pana acum.
 
Webul care lucreaza la fel ca dvs.
 
Windows 10 este furnizat impreuna cu Microsoft Edge, un navigator nou-nouț construit pentru a va asigura o experiența pe web mai buna. Scrieți2 sau tastați notițe direct pe paginile de Internet și partajați-le cu alții, citiți online articole fara distrageri și salvați lecturile preferate pentru a le accesa ulterior. Și cu Cortana3 activata, veți obține un acces instant la acțiunile cheie, precum realizarea unei rezervari sau citirea recenziilor, fara sa fie necesar sa parasiți pagina curenta. 

A face mai multe lucruri in același timp ajuta la finalizarea mai rapida a lucrurilor
 
Puteți rula facil pana la patru aplicații și puteți vedea deschizandu-se toate sarcinile intr-o singura vizualizare. Puteți chiar și sa creați desktopuri virtuale atunci cand aveți nevoie de mai mult spațiu sau doriți sa grupați lucrurile in funcție de proiect.
 
"Acest Windows va depași cu siguranța celelalte versiune de Windows." - Windows Insider 
 
Windows Store este o locație singulara
 
Va prezentam noul Windows Store, o experiența de cumparaturi unificata pe fiecare dispozitiv cu Windows 10. Rasfoiți magazinul pe PC-ul, tableta sau telefonul dvs. și achiziționați ușor un conținut digital remarcabil, inclusiv aplicații, jocuri, muzica, filme și show-uri TV.4 
 
Este cel mai personal Windows de pana acum 
 
Vizualizare dintr-o privire a ceea ce conteaza cel mai mult
 
Personalizați-va meniul Start prin fixarea a aproape orice, inclusiv aplicații, persoane și liste de redare, pentru un acces facil la lucrurile pe care le utilizați cel mai des. Nivelurile comunitații va permit sa accesați imediat conținutul fara sa fie necesara deschiderea aplicației.
 
Xbox urmeaza sa fie lansat pe Windows.
 
Cea mai mare franciza Xbox și cel mai bun Xbox Live sunt acum furnizate impreuna cu Windows 10. Incepeți sa inregistrați jocuri in secunde, concurați impotriva jucatorilor de pe consola și rulați jocuri de pe consola dvs. Xbox One pe dispozitivul dvs. cu Windows, de oriunde din casa.
 
"Am doua cuvinte de spus: Minunata realizare" - Windows Insider
 

MS_FQC-08929

Esentiale
DenumireWindows 10 Pro
LicentiereOEM
Observatie licentiereLicenta OEM se poate cumpara doar impreuna cu un calculator(PC/Laptop), licenta nu poate fi mutata pe alt sistem.
Tip LicentaStandard
Numar Utilizatori1 utilizator
InterfataLimba Engleza
Suport64 bit
Format pachetDVD

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft Windows 10 Pro Engleza 64Bit Licenta OEM DVD fqc-08929 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft Windows 10 Pro Engleza 64Bit Licenta OEM DVD fqc-08929 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.