METABO WE 26-230 MVT

de la 1.151,99 lei (3 magazine)
Descriere: Sistem ,,Soft start’’ pentru limitarea socului de curent la pornire;  Oprire de siguranţă a motorului în cazul blocării discului;  Protecţie împotriva pornirii accidentale la revenirea tensiunii de alimentare;  Avertizare led pentru acţionarea întrerupătorului de sigurantă la căderea tensiunii de alimentare şi pentru supraîncălzire;  Sistem Metabo Quick pentru schimbarea discului;  Protecţie electronică la suprasarcină;  ...

Descriere


METABO WE 26-230 MVT

Descriere: Sistem ,,Soft start’’ pentru limitarea socului de curent la pornire;  Oprire de siguranţă a motorului în cazul blocării discului;  Protecţie împotriva pornirii accidentale la revenirea tensiunii de alimentare;  Avertizare led pentru acţionarea întrerupătorului de sigurantă la căderea tensiunii de alimentare şi pentru supraîncălzire;  Sistem Metabo Quick pentru schimbarea discului;  Protecţie electronică la suprasarcină;  Motor puternic şi durabil Metabo Marathon cu protecţie patentată anti-praf;  Protecţie împotriva pornirii accidentale;  Apărătoare disc reglabilă foarte usor fără scule;  Mâner lateral si sistem de amortizare integrat Metabo VibraTech (MVT) ce reduce vibraţiile pentru protejarea sănătăţii utilizatorului;  Manerul lateral poate fi montat în 3 poziţii;  Perii din carbon „auto-stop“ pentru protejarea motorului. Set de livrare : Apărătoare, flansă fixare disc, piuliţă strângere Quick, mâner lateral (MVT).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul METABO WE 26-230 MVT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru METABO WE 26-230 MVT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.