METABO Masina de slefuit BAE75 cu banda continua

de la 1 210.50 lei (3 magazine)
Motor puternic, rezistent la solicitari Schimbare simpla si rapida a benzii de slefuit Slefuire de calitate datorita preciziei de rulare a benzii Cuplaj de siguranta automat Metabo-S Reglare continua a turatiei datorita blocului electronic V (Variospeed) Perii colectoare intrerupatoare pentru protectia motorului Maner suplimentar pentru conducerea usoara a masinii Prin demontarea manerului suplimentar se poate slefui pana la colturi Cu sistem integrat de aspiratie a prafului, ceea ce ...

Descriere


METABO Masina de slefuit BAE75 cu banda continua

Motor puternic, rezistent la solicitari Schimbare simpla si rapida a benzii de slefuit Slefuire de calitate datorita preciziei de rulare a benzii Cuplaj de siguranta automat Metabo-S Reglare continua a turatiei datorita blocului electronic V (Variospeed) Perii colectoare intrerupatoare pentru protectia motorului Maner suplimentar pentru conducerea usoara a masinii Prin demontarea manerului suplimentar se poate slefui pana la colturi Cu sistem integrat de aspiratie a prafului, ceea ce permite folosirea masinii si in spatii inchise Masina se poate folosi si stationar cu ajutorul a doua picioare de sprijin. 
 
Specificații tehnice

Atribute esentiale
Clasa de utilizare Profesionala
Dimensiune banda de slefuire 533x75 mm
Viteza banda de slefuire 450 m/min
Putere
Putere nominala 1010 W
Caracteristici operationale
Valoare vibratii emise 5 m/s2
Dotari
Valiza de transport NU
Turatie reglabila DA
Turatie constanta NU
Accesorii suplimentare NU
Set de livrare Sac pentru praf
Maner suplimentar
Cheie hexagonala
Adaptor pentru praf
Ghidaj de lungime
Suport pentru utilizare stationara
Dimensiuni
Greutate 4.9 kg
Lungime 533 mm
Zgomot
Nivel putere sonora 100 dB
Lungime cablu  4 m

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul METABO Masina de slefuit BAE75 cu banda continua de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru METABO Masina de slefuit BAE75 cu banda continua sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.