Melissa and Doug Costum carnaval Vrajitoare MD8505

Costum carnaval Vrajitoare Melissa Setul contine palaria reversibila (o fata argintie si una mov), rochita din satin cu vesta din catifea si matura cu cap din tul. Micuta dumneavoastra vrajitoare va putea speria usor pe oricine in aceasta eleganta rochita. Rochita se poate spala cu mana (recomandam sa fie spalata separat de alte rufe), la temperatura de maxim 30 grade Celsius; nu folositi detergenti pe baza de clor. Nu se curata chimic. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Melissa and Doug Costum carnaval Vrajitoare MD8505

Costum carnaval Vrajitoare Melissa




Setul contine palaria reversibila (o fata argintie si una mov), rochita din satin cu vesta din catifea si matura cu cap din tul.


Micuta dumneavoastra vrajitoare va putea speria usor pe oricine in aceasta eleganta rochita.


Rochita se poate spala cu mana (recomandam sa fie spalata separat de alte rufe), la temperatura de maxim 30 grade Celsius; nu folositi detergenti pe baza de clor. Nu se curata chimic.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Melissa and Doug Costum carnaval Vrajitoare MD8505 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Melissa and Doug Costum carnaval Vrajitoare MD8505 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.