Marantz TT-15S1

de la 7 599.00 lei
(3 magazine)
Impatimiti ai sunetului pur analog, fiti pregatiti: pick-up Marantz TT-15S1 din seria Premium este aici. Compus dintr-un sasiu de acryl construit in stilul gamei Marantz Premium, un platan cu o grosime de 3 cm realizat tot dintr-o rasina acrylica, picioare solide de aluminiu si lagarul ceramic, ce elimina aproape orice rezonanta a sasiului. Doza MM este fixata direct la un interconector audio high-grade reducând la minim rezisenta semnalului. Bratul anodizat a fost opt ...

Descriere


Marantz TT-15S1

Impatimiti ai sunetului pur analog, fiti pregatiti: pick-up Marantz TT-15S1 din seria Premium este aici. Compus dintr-un sasiu de acryl construit in stilul gamei Marantz Premium, un platan cu o grosime de 3 cm realizat tot dintr-o rasina acrylica, picioare solide de aluminiu si lagarul ceramic, ce elimina aproape orice rezonanta a sasiului.

Doza MM este fixata direct la un interconector audio high-grade reducând la minim rezisenta semnalului. Bratul anodizat a fost optimizat pentru a întari perfect unitatea sistemului. Motorul este amortizat si este izolat de sasiu pentru ca acesta sa nu fi influentat de vibratii. Sistemul anti-skating magnetic este perfect independent de brat astfel sunt eliminate eventuale interferente cu acul dozei, iar cureaua de silicon asigura o rotire precisa.

Specificatii
- 20 -18000 Hz
- SNR: 80 dB
- Randament: 3mV/1kHz
- Out Analog: 2 canale
- Inaltime platan: 30 mm
- Dim. LxAxH (mm) 440 x 350 x 110 mm
- Greutate: 8.8 Kg
- Culoare: Transparet Alb
- Motor asincron
- Actionare prin curea
- Operare manuala
- Viteze: 33 1/3 & 45 rpm
- Doza MM

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Marantz TT-15S1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Marantz TT-15S1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.