Mamo-Tato Laterala lunga universala Bird Crem

Laterala protectoare de 360x50 cm Bumbac 100%, clasa I Materiale anti-alergice foarte fine si delicate la atingere Laterala protectoare cu lungimea de 360x50 cm este necesara pentru protectia si siguranta copilului in caz ca acesta se loveste de marginile patutului . Laterala pentru patut MAMO-TATO este realizata din cele mai bune materiale cu o tesatura de 300g/m2 . Utilizarea unei inalte calitati a lenjeriei pastreaza elasticitatea initiala ,forma si proprietatile. Se poate ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Mamo-Tato Laterala lunga universala Bird Crem

  • Laterala protectoare de 360x50 cm
  • Bumbac 100%, clasa I
  • Materiale anti-alergice foarte fine si delicate la atingere
Laterala protectoare cu lungimea de 360x50 cm este necesara pentru protectia si siguranta copilului in caz ca acesta se loveste de marginile patutului .

Laterala pentru patut MAMO-TATO este realizata din cele mai bune materiale cu o tesatura de 300g/m2 .

Utilizarea unei inalte calitati a lenjeriei pastreaza elasticitatea initiala ,forma si proprietatile.


Se poate spala la masina de spalat la 40 de grade;

Brandul MAMO-TATO conceput in Italia a fost distins cu prestigiosul premiu Laur Klienta 2011 si Laur Klienta 2012 la categoria "Articole de pat pentru copii." Clientii apreciaza calitatea inalta a produselor MAMO-TATO, functionalitatea si usurinta in utilizare lor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mamo-Tato Laterala lunga universala Bird Crem de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mamo-Tato Laterala lunga universala Bird Crem sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.