Mammut Bionic 8

70.00 lei
(1 magazin)
Bionic 8 a fost construit cu o noua tehnologie care a facut posibil fabricarea unuia dintre cele mai usoare dispozititve de filat din lume fara a face vreun compromis de la performante. Este versatil datorita posibilitatii de a fi folosit cu corzi simple, gemene sau semicorzi de orice diametru.Conceput pentru: trasee de mai multe lungimi, expeditii, alpinism.Recomandat si pentru: escalada, gheata sau mixt, salvare, lucru la inaltime- Greutate: 67 g ...

Descriere


Mammut Bionic 8

Bionic 8 a fost construit cu o noua tehnologie care a facut posibil fabricarea unuia dintre cele mai usoare dispozititve de filat din lume fara a face vreun compromis de la performante. Este versatil datorita posibilitatii de a fi folosit cu corzi simple, gemene sau semicorzi de orice diametru.
Conceput pentru: trasee de mai multe lungimi, expeditii, alpinism.
Recomandat si pentru: escalada, gheata sau mixt, salvare, lucru la inaltime

- Greutate: 67 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mammut Bionic 8 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mammut Bionic 8 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.