Magnat LZR 580 White vs. Orange

Magnat LZR 580 White vs. Orange
345.00 lei
(1 magazin)
Casti Magnat LZR 580 White vs. OrangeLZR = laser! LZR înseamna mai multa dinamica, mai multa putere, mai mult dinamism, mai mult sunet! Experienta "Laser Tech Driver" cu linii clare de bass fara distorsiuni si cu sunet pentru înalte curat, transparent!Forma castilor LZR a fost perfectionata natural, materialul folosit garanteaza o potrivire remarcabila peste urechi. Sistemul de ventila?ie Airtec foloseste un material respirabil.Seria Magnat LZR 580 este practica si flexibil ...

Descriere - Magnat LZR 580 White vs. Orange


Casti Magnat LZR 580 White vs. Orange
LZR = laser! LZR înseamna mai multa dinamica, mai multa putere, mai mult dinamism, mai mult sunet! Experienta "Laser Tech Driver" cu linii clare de bass fara distorsiuni si cu sunet pentru înalte curat, transparent!
Forma castilor LZR a fost perfectionata natural, materialul folosit garanteaza o potrivire remarcabila peste urechi. Sistemul de ventila?ie Airtec foloseste un material respirabil.
Seria Magnat LZR 580 este practica si flexibila, robusta si confortabila. Culorile si finisajele sunt disponibile în patru stiluri diferite, cu un aspect tanar si proaspat. Materialele plastice utilizate asigura o rigiditate optima si rezistenta la rupere.
Caracteristici tehnice:
Culori disponibile: verde-violet / alb-portocaliu / negru-albastru / rosu-negru
Tip: casca inchisa, peste ureche
Casca pliabila pentru transport usor ?i sigur
Proiectata de DWX-Thiele
Proiectarea produsului "Made in Germany"
Elaborata in Germania
Cablu premium de rezerva
Buton preluare apeluri
Functie hands-free
Reglare volum direct de pe Apple
Raspuns in Frecventa: 15 – 23.000 Hz
Presiune sunet: (1 kHz, 1 V RMS) 118 dB
Impedanta: 32 Ohmi
Distorsiune: (1 kHz, 106 dB)< 0,18 % THD
Continut la livrare: 1 casca, 1 cutie de transport, 2 cabluri, 1 adaptor stereo HiFi 6mm, Manual de Utilizare
Dimensiuni (WxHxD): 200 x 184 x 89 mm
Greutate: 213 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Magnat LZR 580 White vs. Orange de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Magnat LZR 580 White vs. Orange sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.