Magnat Casti LZR 765, Maro

LZR 760/765! Elegant...Clasic...Sofisticat...Unic! Seria Magnat LZR este pentru individualiști cu standarde ridicate! O atenție specială a fost acordată ergonomiei și designului, tehnologiei de ultimă oră și sunetului perfect echilibrat. LZR = laser! Baza denumirii produsului: Sistemul ultra-precis de măsurare cu laser Klippel, ce asigură un sonor complet transparent. Mai multa dinamică! Mai puțina distorsiune! Rezistența maximă! Toate acestea sunt cuplate cu o preciz ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Magnat Casti LZR 765, Maro

LZR 760/765! Elegant...Clasic...Sofisticat...Unic! Seria Magnat LZR este pentru individualiști cu standarde ridicate! O atenție specială a fost acordată ergonomiei și designului, tehnologiei de ultimă oră și sunetului perfect echilibrat.

LZR = laser! Baza denumirii produsului: Sistemul ultra-precis de măsurare cu laser Klippel, ce asigură un sonor complet transparent. Mai multa dinamică! Mai puțina distorsiune! Rezistența maximă! Toate acestea sunt cuplate cu o precizie optima, datorită "Metal Core Technology"!

Potrivire perfectă pe cap și urechi, rezultatul: confort optim și izolare buna la zgomot. Sistemul de ventilație Airtec foloseste un material respirabil!

Flexibila, robusta, confortabila, acestea sunt caracteristicile esențiale ale unui pachet de ansamblu coerent. Totul este făcut posibil prin utilizarea de materiale exclusive și finisaje de calitate, cu rigiditate optimă și rezistență la rupere!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Magnat Casti LZR 765, Maro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Magnat Casti LZR 765, Maro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.