Longevita Ulei de argan cosmetic 10ml,

Uleiul de argan este mult mai eficient decat alte tipuri de substante hidratante naturale pentru piele, cum ar fi untul de shea sau uleiul de masline, datorita continutului ridicat de acizi grasi. Printre beneficiile uleiului de argan pentru piele se numara: - estompeaza ridurile; - previne imbatranirea pielii; - stimuleaza regenerearea celulelor pielii; - reduce cicatricile; - ofera elasticitate pielii; - previne vergeturile. Uleiul de argan este extras din semintele fructelor ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Longevita Ulei de argan cosmetic 10ml,

Uleiul de argan este mult mai eficient decat alte tipuri de substante hidratante naturale pentru piele, cum ar fi untul de shea sau uleiul de masline, datorita continutului ridicat de acizi grasi.

Printre beneficiile uleiului de argan pentru piele se numara:
- estompeaza ridurile;
- previne imbatranirea pielii;
- stimuleaza regenerearea celulelor pielii;
- reduce cicatricile;
- ofera elasticitate pielii;
- previne vergeturile.

Uleiul de argan este extras din semintele fructelor de argan. Arganul este un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa rara si valoroasa pentru tratarea a multiple probleme de natura cosmetica si medicala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Longevita Ulei de argan cosmetic 10ml, de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Longevita Ulei de argan cosmetic 10ml, sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.