LensPen FilterKlear NLFK-1 - Pensula cu cap din carbon pentru filtre

61.00 lei
(1 magazin)
• FilterKlear curata eficient suprafata filtrului. Pentru inlaturarea prafului folositi pensula retractabila, iar pentru inlaturarea petelor sau a amprentelor, capul cu particule de carbon, care poate fi utilizat de peste 500 de ori. Dupa utilizarea capului, este indicat sa stergeti suprafata filtrului cu o microfibra.Daca filtrul prezinta urme dure si lipite de mizerie este recomandata mai intai curatarea filtrului cu o un servetel umed special (vezi accesorii recomandate).Daca ster ...

Descriere


LensPen FilterKlear NLFK-1 - Pensula cu cap din carbon pentru filtreFilterKlear curata eficient suprafata filtrului. Pentru inlaturarea prafului folositi pensula retractabila, iar pentru inlaturarea petelor sau a amprentelor, capul cu particule de carbon, care poate fi utilizat de peste 500 de ori. Dupa utilizarea capului, este indicat sa stergeti suprafata filtrului cu o microfibra.

Daca filtrul prezinta urme dure si lipite de mizerie este recomandata mai intai curatarea filtrului cu o un servetel umed special (vezi accesorii recomandate).
Daca stergeti filtrul de impuritati dure direct cu acest accesoriu riscati zgarierea filtrului!


* pentru mai multe detalii, consultati site-urile de mai jos

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LensPen FilterKlear NLFK-1 - Pensula cu cap din carbon pentru filtre de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LensPen FilterKlear NLFK-1 - Pensula cu cap din carbon pentru filtre sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.