Leitz Shopper Smart Traveller 13,3" - negru L-60180095

Geanta business fabricata din materiale de calitate premium. Design unic si elegant, cu fermoar metalic rezistent si catarame din metal mat. Utilizare pentru: Laptop 13.3”, tableta PC 10”, eBook reader, smartphone-uri, documente si dosare A4 Buzunar interior din plasa, pentru incarcatoare, cabluri si alte accesorii. Compartimentul frontal permite accesul rapid la telefon, pasaport, instrument de scris, carti de vizita etc. Poliester usor si robust, pentru confortul z ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Leitz Shopper Smart Traveller 13,3 - negru L-60180095

Geanta business fabricata din materiale de calitate premium.

Design unic si elegant, cu fermoar metalic rezistent si catarame din metal mat.

Alte dotari utile, inclusiv suport de chei. Buzunar principal cu captuseala moale, pentru protectia ecranului.10 buzunare, inclusiv buzunar frontal pentru acces rapid la telefon.

Utilizare pentruLaptop 13.3”, tableta PC 10”, eBook reader, smartphone-uri, documente si dosare A4 Buzunar interior din plasa, pentru incarcatoare, cabluri si alte accesorii. Compartimentul frontal permite accesul rapid la telefon, pasaport, instrument de scris, carti de vizita etc. Poliester usor si robust, pentru confortul zilnic.
Dimensiuni ( mm)130 x 280 x 380.
Greutate0,75 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leitz Shopper Smart Traveller 13,3 - negru L-60180095 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leitz Shopper Smart Traveller 13,3 - negru L-60180095 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.