LEGO Tractor de ferma Duplo 10524

LEGO Tractor de ferma Duplo 10524
87.20 lei
(1 magazin)
Urca-te in Tractorul fermei si mergi spre adapost, unde vaca prietenoasa asteapta sa fie hranita. Ridica bena remorcii, descarca hrana si ajuta-l pe batranul fermier sa-i ofere vacii o masa gustoasa inainte de a se odihni. Iar daca tractorul se defecteaza, repara-l iar cu canistra de ulei si cu cheia. Acest set distractiv include de asemenea un gard si o selectie de caramizi viu colorate LEGO® DUPLO®. Include o figurina LEGO® DUPLO® fermier batran.Numarul pieselor in cutie: 29Nr. ...

Descriere - LEGO Tractor de ferma Duplo 10524


Urca-te in Tractorul fermei si mergi spre adapost, unde vaca prietenoasa asteapta sa fie hranita. Ridica bena remorcii, descarca hrana si ajuta-l pe batranul fermier sa-i ofere vacii o masa gustoasa inainte de a se odihni. Iar daca tractorul se defecteaza, repara-l iar cu canistra de ulei si cu cheia. Acest set distractiv include de asemenea un gard si o selectie de caramizi viu colorate LEGO® DUPLO®. Include o figurina LEGO® DUPLO® fermier batran.

Numarul pieselor in cutie: 29

Nr. minifiguri: 1

Varsta: 2 - 5 ani

Review-uri


"Duplo 10524 - Nu au asa ceva ...
13 Nov 2020
review negativ , Cristian Valentin
  • PUNCTE slabe:Nu au asa ceva ...
  • CONCLUZII:Nu au asa ceva ...

Nu au asa ceva ...

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Tractor de ferma Duplo 10524 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Tractor de ferma Duplo 10524 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.