LEGO Marvel Super Heroes

66.18 lei
(1 magazin)
Jocul LEGO Marvel Super Heroes este distribuit de Warner Bros si este disponibil pentru Xbox 360, Playstation 3, Wii U, PC, DS, 3DS si PS Vita. Titlul are peste 100 de personaje jucabile din Universul Marvel, printre care Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk si Thor. Din punct de vedere al scenariului, LEGO Marvel Super Heroes va da ocazia gamerilor sa raspunda la apelul lansat de Nick Fury pentru salvarea omenirii. Principalele personaje negative sunt fi Loki, zeul ...

Descriere


LEGO Marvel Super Heroes

Jocul LEGO Marvel Super Heroes este distribuit de Warner Bros si este disponibil pentru Xbox 360, Playstation 3, Wii U, PC, DS, 3DS si PS Vita. Titlul are peste 100 de personaje jucabile din Universul Marvel, printre care Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk si Thor. Din punct de vedere al scenariului, LEGO Marvel Super Heroes va da ocazia gamerilor sa raspunda la apelul lansat de Nick Fury pentru salvarea omenirii. Principalele personaje negative sunt fi Loki, zeul olimpian exilat, si Galactus, devoratorul de planete. Actiunea are loc atat in universul Lego New York, precum si in alte locatii din benzile desenate Marvel.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Marvel Super Heroes de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Marvel Super Heroes sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.