LEGO Lord of the Rings PSV

Jocul urmeaza povestile originale The Lord of the Rings: Fratia Inelului si Stapanul Inelelor, redand atmosfera de poveste cu umor si cu ajutorul unor ample actiuni in stilul Lego. Distreaza-te in timp ce: - explorezi the open-world of Middle-earth si experimentezi batalia cu orci, Uruk-hai, Balrog, Witch-king - intri in lumea Twilight, a Calaretiilor Negri - experimentezi ambianta creata de eroi intr-un mod nou si diferit fata de film - colectezi si combini elementele noi din ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


LEGO Lord of the Rings PSV

Jocul urmeaza povestile originale The Lord of the Rings: Fratia Inelului si Stapanul Inelelor, redand atmosfera de poveste cu umor si cu ajutorul unor ample actiuni in stilul Lego. Distreaza-te in timp ce: - explorezi the open-world of Middle-earth si experimentezi batalia cu orci, Uruk-hai, Balrog, Witch-king - intri in lumea Twilight, a Calaretiilor Negri - experimentezi ambianta creata de eroi intr-un mod nou si diferit fata de film - colectezi si combini elementele noi din Blacksmith Shop folosind Mithril, cel mai pretios metal din Middle-earth - interpretezi unul dintre cele 80 de caractere jucabile, inclusiv Frodo, Aragorn, Gandalf si multe altele - te joci cu familia si prietenii in campania multiplayer Retraieste legenda prin infruntarea dusmanilor fara sfarsit si distruge Inelul!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Lord of the Rings PSV de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Lord of the Rings PSV sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.