Lanterna cu LED-uri cu "Atingeti asupra functiei"

59.00 lei (1 magazin)
Lanterna ingenioasa cu LED-uri cu "functionare la atingere" pentru LED-urile din capatul lampii si functie de luminare continua prin benzi cu LED-uri de lumina pe partea laterala a lampii, LED-uri pot fi acoperite prin rotire, tinute in stand-by si in afara functiei, de culoare argintie, din material plastic, mat cu negru, include baterii (3 x AA). ...

Descriere


Lanterna cu LED-uri cu "Atingeti asupra functiei"

Lanterna ingenioasa cu LED-uri cu "functionare la atingere" pentru LED-urile din capatul lampii si functie de luminare continua prin benzi cu LED-uri de lumina pe partea laterala a lampii, LED-uri pot fi acoperite prin rotire, tinute in stand-by si in afara functiei, de culoare argintie, din material plastic, mat cu negru, include baterii (3 x AA).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lanterna cu LED-uri cu "Atingeti asupra functiei" de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lanterna cu LED-uri cu "Atingeti asupra functiei" sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.