Lancome La Vie Est Belle Edp 100ml

de la 450,00 lei (3 magazine)
Lancôme este un renumit brand de parfumuri si cosmetice de lux, care ofera o gama larga de arome rafinate. A fost fondat in anul 1935 de catre Armand Petitjean, un fost angajat al companiei Coty. Numele brandului a fost inspirat de ruinele unui castel, Le Château de Lancosme, iar simbolul inspirat de trandafirii care cresteau in jurul acestuia. Originalitatea brandului este data si de faptul ca numele sau nu este omonim cu cel al fondatorului. Primele parfumuri de la Lancôme au fost ...

Descriere


Lancome La Vie Est Belle Edp 100ml

Lancôme este un renumit brand de parfumuri si cosmetice de lux, care ofera o gama larga de arome rafinate. A fost fondat in anul 1935 de catre Armand Petitjean, un fost angajat al companiei Coty. Numele brandului a fost inspirat de ruinele unui castel, Le Château de Lancosme, iar simbolul inspirat de trandafirii care cresteau in jurul acestuia. Originalitatea brandului este data si de faptul ca numele sau nu este omonim cu cel al fondatorului. Primele parfumuri de la Lancôme au fost lansate in anul 1935 Tendre Nuit, Bocages, Conquete, Kypre si Tropiques. O parte din parfumierii cu care colaboreaza pentru crearea parfumurilor sunt Christine Nagel, Celine Barel, Alain Astori, Annick Menardo, Daniela (Roche) Andrier, Christian Biecher.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lancome La Vie Est Belle Edp 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lancome La Vie Est Belle Edp 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.