Koch Klimatimer Basic 12907

Termometrul Koch este un dispozitiv precis pentru masurarea temperaturii ambientale.Koch Basic 12907 masoara:- temperatura interioara,- temperatura exterioara.Caracteristici si functii:Minim-Maxim pentru temperatura;Alarma la atingerea unui prag minim si maxim de temperatura stabilit de utilizator;Indicator de tendinta pentru tempetatura (crestere, constant, scadere) separat pentru interior si exterior;Ceas cu quarz;Cronometru;Alarma cu functie snooze.Functia MIN - MAX (cu posibilitate ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Koch Klimatimer Basic 12907

Termometrul Koch este un dispozitiv precis pentru masurarea temperaturii ambientale.Koch Basic 12907 masoara:- temperatura interioara,- temperatura exterioara.Caracteristici si functii:Minim-Maxim pentru temperatura;Alarma la atingerea unui prag minim si maxim de temperatura stabilit de utilizator;Indicator de tendinta pentru tempetatura (crestere, constant, scadere) separat pentru interior si exterior;Ceas cu quarz;Cronometru;Alarma cu functie snooze.Functia MIN - MAX (cu posibilitate de resetare valori) stocheaza in memorie cele mai mici si cele mai mari valori ale temperaturii si umiditatii inregistrate.Instalati-l in locul in care doriti sa masurati temperatura interioara (INDOOR) si derulati cablul sondei in exterior - OUTDOOR (sau intr-un frigider, acvariu, etc.), pentru a afisa cea de-a doua temperatura (OUTDOOR).Termometrul digital Koch functioneaza cu 1 baterie AAA neinclusa in pachet.Termometrul Koch 12907 este in garantie timp de 2 ani.Dispozitivul poate fi sprijinit sau agatat pe perete.Domeniul de masurare:Temperatura interioara 0 - 50°C;Temperatura exterioara -20 - 60°C.Continutul pachetului: Termometru Koch 12907, instructiuni de utilzare in lb. romana, certificat de garantie (2 ani).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koch Klimatimer Basic 12907 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koch Klimatimer Basic 12907 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.