Knauf Vata bazaltica KR SK 50mm 600x1000mm

20,27 lei (1 magazin)
Vata bazaltica KR SK de la Knauf Insulation este o placă rigidă de vată minerală bazaltică, incombustibilă, concepută special pentru izolarea acoperişurilor înclinate, mansardelor - prin plasarea la nivelul tavanului, sistemelor de plafoane suspendate. Produsul rămâne stabil în volum şi formă la temperaturi diferite. Aplicare: -acoperisuri inclinate(aplicare intre capriori si un strat izolator suplimentar sub capriori);  -mansarda -prin aplicare l ...

Descriere


Knauf Vata bazaltica KR SK 50mm 600x1000mm

Vata bazaltica KR SK de la Knauf Insulation este o placă rigidă de vată minerală bazaltică, incombustibilă, concepută special pentru izolarea acoperişurilor înclinate, mansardelor - prin plasarea la nivelul tavanului, sistemelor de plafoane suspendate. Produsul rămâne stabil în volum şi formă la temperaturi diferite.


Aplicare:
-acoperisuri inclinate(aplicare intre capriori si un strat izolator suplimentar sub capriori); 
-mansarda -prin aplicare la nivelul traiului;
-sisteme de plafoane suspendate. 


Beneficii:
-performanta ridicata la foc;
-performanta termica excelenta;
-izolare fonica excelenta;
-proprietati de izolare de lunga durata. 



Produsul se vinde numai la pachet de 7.2 m².

Specificatii tehnice: Grosime: 50,Densitate: 40,Clasa reactie foc: A1,Coeficient conductivitate termica: λ=0.038

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Knauf Vata bazaltica KR SK 50mm 600x1000mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Knauf Vata bazaltica KR SK 50mm 600x1000mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.