Knauf Vata bazaltica KR S 100mm 600x1000mm

24.40 lei
(1 magazin)
Vata bazaltica KR SK de la Knauf Insulation este o placă rigidă de vată minerală bazaltică, incombustibilă, concepută special pentru izolarea acoperişurilor înclinate, mansardelor - prin plasarea la nivelul tavanului, sistemelor de plafoane suspendate. Produsul rămâne stabil în volum şi formă la temperaturi diferite.Aplicare:-acoperisuri inclinate(aplicare intre capriori si un strat izolator suplimentar sub capriori); -mansarda -prin aplicare la nivelu ...

Descriere


Knauf Vata bazaltica KR S 100mm 600x1000mm

Vata bazaltica KR SK de la Knauf Insulation este o placă rigidă de vată minerală bazaltică, incombustibilă, concepută special pentru izolarea acoperişurilor înclinate, mansardelor - prin plasarea la nivelul tavanului, sistemelor de plafoane suspendate. Produsul rămâne stabil în volum şi formă la temperaturi diferite.


Aplicare:
-acoperisuri inclinate(aplicare intre capriori si un strat izolator suplimentar sub capriori); 
-mansarda -prin aplicare la nivelul traiului;
-sisteme de plafoane suspendate. 


Beneficii:
-performanta ridicata la foc;
-performanta termica excelenta;
-izolare fonica excelenta;
-proprietati de izolare de lunga durata. 
Produsul se vinde numai la pachet de 3.6 m².

Specificatii tehnice: Grosime: 100,Densitate: 30,Clasa reactie foc: A1,Coeficient conductivitate termica: λ=0.038

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Knauf Vata bazaltica KR S 100mm 600x1000mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Knauf Vata bazaltica KR S 100mm 600x1000mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.