Karcher RC 3000 RoboCleaner

2 599.00 lei
(1 magazin)
Robo Cleaner RC 3000 este un sistem autarhic de curatare, care matura si aspira chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Este potrivit pentru toate tipurile de pardoseala intalnite in casa, precum covoare si suprafete tari. Descriere KÄRCHER RC 3000 este un sistem de curatare autarhic, care dupa alegerea tipului de suprafata ce necesita curatarea matura si aspira, chiar daca Dumneavoastra nu sunteti acasa. RoboCleaner este compus dintr-o statie de incarcare/aspirare si un robot mobil ...

Descriere


Karcher RC 3000 RoboCleaner

Robo Cleaner RC 3000 este un sistem autarhic de curatare, care matura si aspira chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Este potrivit pentru toate tipurile de pardoseala intalnite in casa, precum covoare si suprafete tari.


Descriere

KÄRCHER RC 3000 este un sistem de curatare autarhic, care dupa alegerea tipului de suprafata ce necesita curatarea matura si aspira, chiar daca Dumneavoastra nu sunteti acasa. RoboCleaner este compus dintr-o statie de incarcare/aspirare si un robot mobil. Acesta este potrivit pentru mochete si suprafete tari. Se deplaseaza aleatoriu, recunoaste murdaria accentuata, se seteaza in modul de curatare si curata temeinic locul respectiv. Daca robotul se loveste de un obstacol, atunci isi schimba directia pana intalneste urmatorul obstacol in cale. Nici scarile nu sunt o problema, senzorii de pe partea inferioara recunosc prapastiile si evita caderea. Datorita constructiei sale plate, compacte aspira si sub mobila si in aproape orice colt. Cu ajutorul infrarosului isi cauta apoi statia. Aici este desertat recipientul pentru murdarie prin gura de aspirare si este incarcat acumulatorul.--------------------------------------------------------------------------------
Intrebuintare

RC 3000 poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete obisnuite intr-o gospodarie precum mochete sau pardoseli tari. Pentru covoare cu plus extrem de gros (>20 mm) acest aparat nu este adecvat decat conditionat. Datorita marginii maturatoare mobile aparatul de maturat se adapteaza automat la diferitele tipuri de pardoseli si nu trebuie programat. Utilizarea este extrem de simpla: Plug+Clean: introduceti stecarul, porniti aparatul si RoboCleaner curata cat timp vreti Dumneavoastra! Datorita constructiei plate si compacte a robotului (280 x 98 mm/1,8 kg), acesta este in stare sa aspire si sub mobile precum pat, canapea, dulap si in aproape orice colt. Partea mobila este dotata cu o cutie de filtrare care este aspirata in mod regulat. In statia de incarcare, murdaria este adunata intr-o punga de filtru (2 l) normala. Intervalele de schimb sunt flexibile, vor fi comunicate utilizatorului la timp printr-un dispozitiv de semnalizare.
Cod-1269101

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher RC 3000 RoboCleaner de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher RC 3000 RoboCleaner sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.