Karcher Lance Vario-Power VP 145

94.50 lei
(1 magazin)
Lance KARCHER Vario-Power VP 145 KARCHER VP 145 cu jet de detergent - de joasă presiune. Economie de timp. Curăţare comodă a locurilor greu accesibile, ca jgheaburile de streaşină şi podelele vehiculelor. Curăţare eficace cu presiune mare. Dizolvare îmbunătăţită a murdăriei şi curăţare eficientă. Curăţare uniformă şi desprinderea murdăriei cu aderenţă mare. Dimensiuni: 500 x 75 x 45 mm. ...

Descriere


Karcher Lance Vario-Power VP 145

Lance KARCHER Vario-Power VP 145
  • KARCHER VP 145 cu jet de detergent - de joasă presiune. Economie de timp. Curăţare comodă a locurilor greu accesibile, ca jgheaburile de streaşină şi podelele vehiculelor. Curăţare eficace cu presiune mare. Dizolvare îmbunătăţită a murdăriei şi curăţare eficientă. Curăţare uniformă şi desprinderea murdăriei cu aderenţă mare. Dimensiuni: 500 x 75 x 45 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Lance Vario-Power VP 145 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Lance Vario-Power VP 145 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.