Karcher Curatitor pentru geamuri Wv 2 Premium

​Curatarea geamurilor in mod inteligent: noul curatitor pentru geamuri de la Kärcher WV 2 plus cu sticla de pulverizare extra impiedica ca apa murdara sa picure sau sa se prelinga. Ideal pentru toate suprafetele plane. Echipamentul standard Solutie concentrata de curatat geamuri, 20 ml Sticla pulverizare cu husa ştergere din microfibră Suport tampoane de şters, 1 buc. Duză de aspirare, lată, 280 mm Duză de aspirare, ingusta, 170 mm Acumulatori li-ion ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher Curatitor pentru geamuri Wv 2 Premium

​Curatarea geamurilor in mod inteligent: noul curatitor pentru geamuri de la Kärcher WV 2 plus cu sticla de pulverizare extra impiedica ca apa murdara sa picure sau sa se prelinga. Ideal pentru toate suprafetele plane.

Echipamentul standard

  • Solutie concentrata de curatat geamuri, 20 ml
  • Sticla pulverizare cu husa ştergere din microfibră
  • Suport tampoane de şters, 1 buc.
  • Duză de aspirare, lată, 280 mm
  • Duză de aspirare, ingusta, 170 mm
  • Acumulatori li-ion
  • Încărcător acumulator

”Aspirarea de apa” inovativa a aspiratorului pentru geamuri WV 2 Premium usureaza cu mult procesul de curatare. Apa murdara nu mai picura in timpul curatarii suprafetei. Astfel aparatul WV 2 PREMIUM permite o utilizare igienica fara urme pe suprafata. Manuire usoara iar datorita angrenarii cu acumulatori utilizabila tot timpul. Recipientul pentru pulverizare cu stergator atasat si tampon din microfibre precum si detergentul concentrat ofera suplimentul perfect pentru o curatare optima.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor pentru geamuri Wv 2 Premium de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor pentru geamuri Wv 2 Premium sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.