Karcher Curatitor cu presiune (turbojet) HD 5/15 CX Plus

1 723.12 lei
(1 magazin)
Curatitor cu presiune (turbojet) KARCHER HD 5/15 CX Plus Curatitor cu presiune (turbojet) profesional KARCHER HD 5/15 CX Plus - Aparat de curatat cu presiune cu apa rece, din clasa compacta,  mobil, cu inalta presiune si motor alimentat in curent alternativ, cu tambur incorporat cu furtun de presiune de 15 m. Dimensiunile compacte, greutatea mica si eficienta ridicata la curatare fac din aparatele de curatat cu inalta presiune din clasa Compact, aparate Allround care pot fi u ...

Descriere


Karcher Curatitor cu presiune (turbojet) HD 5/15 CX Plus

Curatitor cu presiune (turbojet) KARCHER HD 5/15 CX Plus

Curatitor cu presiune (turbojet) profesional KARCHER HD 5/15 CX Plus - Aparat de curatat cu presiune cu apa rece, din clasa compacta,  mobil, cu inalta presiune si motor alimentat in curent alternativ, cu tambur incorporat cu furtun de presiune de 15 m. Dimensiunile compacte, greutatea mica si eficienta ridicata la curatare fac din aparatele de curatat cu inalta presiune din clasa Compact, aparate Allround care pot fi utilizate pentru curatari rapide, dar temeinice. Cu comanda prin intrerupator, sistem anti-sucire, furtun cu inalta presiune, rotativ si depozitabil si pompa elicoidala cu 3 pistoane. Cu dimensiunile sale reduse dar constructie robusta si manevrabilitate ridicata, acest model este indicat utilizatorilor comerciali. Aparatul este livrat cu o duza cu care se poate ajusta unghiul jetului de apa rapid si usor (0 /25 /40 grd).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor cu presiune (turbojet) HD 5/15 CX Plus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor cu presiune (turbojet) HD 5/15 CX Plus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.