Karcher Curatitor cu apa sub presiune K 5 Compact Home

Aplicatii       Noul K5 Compact Home de la Karcher este un curatitor cu apa sub presiune perfect pentru utilizarea ocazională și pentru combaterea murdăriei moderate de pe automobile, ziduri de piatra, biciclete etc. Kit-ul Home include duza pentru curatare suprafete T Racer T250 și solutia de curatare pentru piatra Kärcher - pentru curățarea eficientă de suprafață. Dispozitivul are un motor excepțional,răcit cu apă,de înaltă performanță. În plu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher Curatitor cu apa sub presiune K 5 Compact Home

Aplicatii
 

 

 

Noul K5 Compact Home de la Karcher este un curatitor cu apa sub presiune perfect pentru utilizarea ocazională și pentru combaterea murdăriei moderate de pe automobile, ziduri de piatra, biciclete etc. Kit-ul Home include duza pentru curatare suprafete T Racer T250 și solutia de curatare pentru piatra Kärcher - pentru curățarea eficientă de suprafață.
Dispozitivul are un motor excepțional,răcit cu apă,de înaltă performanță. În plus: un pistol de presiune Quick Connect,un furtun de inalta presiune cu lungimea de 8 m.,din cauciuc, si un filtru de apa.Lancea Vario Power, a carei presiune poate fi reglata printr-o simpla rasucire,si duza de spalare in punct rotativ completeaza echiparea produsului.. Un filtru de apă protejează fiabil pompa împotriva pătrunderii particulelor de murdarie.

 

Echipamentul standard:

 

Home Kit:duza pentru curatarea suprafetelor dure T 250, solutie de curatare pentru piatra sau fatade 3-in-1
Adaptor pentru furtun de gradina A3 / 4 "

Furtun de inalta presiune,cu lungimea de 8 m

Furtun de detergent,cu filtru

Pistol de pulverizare Quick Connect

Sistem Quick Connect

Motor racit cu apa

Lance de pulverizare Vario Power

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor cu apa sub presiune K 5 Compact Home de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor cu apa sub presiune K 5 Compact Home sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.