Karcher Curatitor cu apa sub presiune K4 Compact Home

Aplicatii Casa,dulce casa: noul curatitor cu apa sub presiune K4 Compact Home , cu motor de răcire cu apă - pentru curățenia în jurul casei! Acest curatitor este compact, cu două mânere laterale și un mâner telescopic, pentru transport facil și cu economie de spațiu de stocare.În plus,kit-ul HOME conține o duza de podea T250 ,pentru spalat suprafetele mari și o solutie de curatare3-în-1 pentru curățare lemn (1 l). Curatitorul vine in dotare cu un pistol Quick Con ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher Curatitor cu apa sub presiune K4 Compact Home

Aplicatii

Casa,dulce casa: noul curatitor cu apa sub presiune K4 Compact Home , cu motor de răcire cu apă - pentru curățenia în jurul casei!
Acest curatitor este compact, cu două mânere laterale și un mâner telescopic, pentru transport facil și cu economie de spațiu de stocare.În plus,kit-ul HOME conține o duza de podea T250 ,pentru spalat suprafetele mari și o solutie de curatare3-în-1 pentru curățare lemn (1 l).
Curatitorul vine in dotare cu un pistol Quick Connect, furtun de inalta presiune cu lungimea de 6 m, lance de pulverizare VarioPower (VPS), a carei presiune poate fi reglata printr-o simpla rasucire,duza de spalare in punct rotativ pentru îndepărtarea murdăriei rezistente și filtru de apă pentru protecția pompei. Pe scurt: masina ideala pentru indepartarea ocazionala de murdărie moderata, de exemplu, pe vehicule, garduri și biciclete,etc.

 

Echipamentul standard:

 

  • Home Kit: duza pentru suprafete T 250,solutie de curatare Karcher 3-in-1
  • Adaptor pentru furtun de gradina A3 / 4 "
  • Furtun de inalta presiune,cu lungimea de 6 m
  • Furtun pentru detergent,cu filtru
  • Pistol de pulverizare Quick Connect
  • Sistem Quick Connect
  • Motor racit cu apa
  • Lance de pulverizare Vario Power
  • Filtru fin de apa,integrat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor cu apa sub presiune K4 Compact Home de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor cu apa sub presiune K4 Compact Home sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.