Karcher Curatitor cu apa sub presiune K2 Premium Car & Home

499.00 lei
(1 magazin)
Aplicatii Curatitorul K2 Premium Car & Home ,de la Karcher, dispune de un rezervor practic si eficient pentru agentul de curățare. Acest curatitor de înaltă presiune este ideal pentru curatarea bicicletelor, mobilierului de gradina si uneltelor de gradina.Kit-ul Home pentru curățarea eficientă în jurul casei și Kit-ul auto pentru îngrijirea perfecta a autovehiculului fac din acest aparat un all-rounder.Kit-ul Home include duza pentru curatarea suprafetelor T50 și 500 ...

Descriere


Karcher Curatitor cu apa sub presiune K2 Premium Car & Home

Aplicatii

Curatitorul K2 Premium Car & Home ,de la Karcher, dispune de un rezervor practic si eficient pentru agentul de curățare. Acest curatitor de înaltă presiune este ideal pentru curatarea bicicletelor, mobilierului de gradina si uneltelor de gradina.Kit-ul Home pentru curățarea eficientă în jurul casei și Kit-ul auto pentru îngrijirea perfecta a autovehiculului fac din acest aparat un all-rounder.Kit-ul Home include duza pentru curatarea suprafetelor T50 și 500 ml "Patio & Deck" agent de curățare.Kit-ul Car include o perie de spălare pentru îndepărtarea eficientă a murdariei, 0,3 l duză pentru spumă cu o acțiune de curățare puternica si 500 ml șampon auto. Alte caracteristici includ un pistol de declanșare, 6 m furtun de înaltă presiune, lance de pulverizare Vario Power (VPS), cu reglarea simpla a presiunii, și filtru de apă .

Echipamentul standard

  • Pistol de inalta presiune cu furtun de inalta presiune,6 metri
  • Maner fix
  • Utilizarea solutiei de curatare prin rezervor
  • Filtru de apa
  • Adaptor pentru furtun A3/4"

Accesorii

  • Lance Vario-Power
  • Duza rotativa
  • Car Kit: perie pentru spalat,duza pentru spuma,cu rezervor de 0.3 l.,sampon auto concentrat
  • Home Kit: duza pentru curatarea suprafetelor T 50,solutie concentrata

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatitor cu apa sub presiune K2 Premium Car & Home de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatitor cu apa sub presiune K2 Premium Car & Home sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.