Karcher Curatator cu presiune K4

Curatator cu presiune KARCHER K4 KARCHER K4 - Aparat din clasa medie ce convinge prin concept de depozitare bine gândit, înălţime de lucru confortabilă şi depozitare compacta datorită mânerului telescopic. Este dotat cu un motor asincron (motor pe inducţie) cu răcire pe apă care se desemnează prin performanţa înaltă, durată lungă de viaţă, greutate redusă şi economie la consumul de energie. Este ideal pentru utilizări regulate pe suprafeţe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Karcher Curatator cu presiune K4

Curatator cu presiune KARCHER K4

KARCHER K4 - Aparat din clasa medie ce convinge prin concept de depozitare bine gândit, înălţime de lucru confortabilă şi depozitare compacta datorită mânerului telescopic. Este dotat cu un motor asincron (motor pe inducţie) cu răcire pe apă care se desemnează prin performanţa înaltă, durată lungă de viaţă, greutate redusă şi economie la consumul de energie. Este ideal pentru utilizări regulate pe suprafeţe medii la murdăriri medii până la dure. Aparatul este dotat cu reglare a detergenţilor şi sistem inovativ Plug 'n' Clean pentru schimbare rapidă şi confortabilă între detergenţi. De asemenea aparatul oferă un furtun Quick Connect la ambele capete.Ventilul de siguranţă oferă protecţie de încredere împotriva suprapresiunii. Pompa axiala în trei pistoane din aluminiu garantează un randament optim şi durată lungă de viaţă. Aparatul dispune de o funcţie de oprire a motorului care este activată în momentul în care pistolul este închis, iar motorul este oprit automat. Un întrerupător mare şi pistolul ergonomic manual sunt alte caracteristici de confort ale acestui aparat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Curatator cu presiune K4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Curatator cu presiune K4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.