Karcher Aspirator profesional umed uscat NT 75/2 Tact Me

7 966.18 lei
(1 magazin)
Aspirator profesional umed uscat Karcher NT 75/2 Tact Me Karcher NT 75/2 Tact Me – este un aspirator profesional cu doua motoare, din noua clasa de top a aspiratoarelor umed / uscate. Aceasta dezvoltare a sistemului dovedit Tact pentru curatarea filtrelor atinge un nou punct optim in privinta productivitatii. Putere de aspirare la un nivel inalt si constant pentru utilizarea continua, practic nici nu trebuie sa va ganditi la schimbarea filtrelor. Aspiratoarele umed / uscate ...

Descriere


Karcher Aspirator profesional umed uscat NT 75/2 Tact Me

Aspirator profesional umed uscat Karcher NT 75/2 Tact Me

Karcher NT 75/2 Tact Me – este un aspirator profesional cu doua motoare, din noua clasa de top a aspiratoarelor umed / uscate. Aceasta dezvoltare a sistemului dovedit Tact pentru curatarea filtrelor atinge un nou punct optim in privinta productivitatii. Putere de aspirare la un nivel inalt si constant pentru utilizarea continua, practic nici nu trebuie sa va ganditi la schimbarea filtrelor. Aspiratoarele umed / uscate de la Kärcher cu Tact reprezinta un sistem complet pentru inlaturarea cantitatilor mari de praf fin dar si mizerie dura si apa. Prin diferite versiuni aceasta familie de aspiratoare ofera solutii optimale pentru multe domenii de utilizare, la care se pune valoare pe puterea inalta de aspirare: in constructii, in domeniul alimentar, in segmentul auto si in industie in general. Maner de impingere reglabil si rotile mari garanteaza un transport usor catre locul de utilizare chiar si pe teren denivela.  Depozitare inteligenta a accesorilor. Astfel duza de podea poate fi fixata rapid si independenta de directie Tact² – sistem automat de curatare a filtrelor. Noul filtru de tip evantai poate fi scos din partea curata si este impartit in doua parti, care sunt curatate pe rand prin jeturi de aer. Prafurile fine nu pot infunda filtrul. Curentul de aer ramane pe durata lunga de timp la un nivel constant de mare. Peste 1000 kg de praf fin din categoria A pot si aspirate, fara a va gandi nici macar odata la un schimb de filtru. Sculele pot fi depozitate pe capul carcasei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aspirator profesional umed uscat NT 75/2 Tact Me de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aspirator profesional umed uscat NT 75/2 Tact Me sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.