Karcher Aparat de spalat cu presiune G 4.10 M

2 299.00 lei (1 magazin)
Aparat de spalat cu presiune KARCHER G 4.10 M KARCHER G 4.10 M - Curatator cu presiune de uz gospodaresc (casa si gradina) din clasa cu motor pe benzina, pentru aplicaţii regulate de murdărie medie si suprafeţe de dimensiuni medii. Pentru utilizatorii care preferă independenţa faţă de alimentarea cu curent în timpul utilizării. Astfel această clasă cuprinde adevărate aparate multifuncţionale cu caracteristici de performanţă deosebite. ...

Descriere


Karcher Aparat de spalat cu presiune G 4.10 M

Aparat de spalat cu presiune KARCHER G 4.10 M

KARCHER G 4.10 M - Curatator cu presiune de uz gospodaresc (casa si gradina) din clasa cu motor pe benzina, pentru aplicaţii regulate de murdărie medie si suprafeţe de dimensiuni medii. Pentru utilizatorii care preferă independenţa faţă de alimentarea cu curent în timpul utilizării. Astfel această clasă cuprinde adevărate aparate multifuncţionale cu caracteristici de performanţă deosebite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Karcher Aparat de spalat cu presiune G 4.10 M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Karcher Aparat de spalat cu presiune G 4.10 M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.