inSPORTline Greutate Kettlebell 10 Kg

189,00 lei (1 magazin)
Gantera cauciucata inSPORTline Ketlebel este o gantera unica, in forma de clopot cu maner de prindere triunghiular. Corpul ganterei este realizat dintr-un material cauciucat de inalta calitate si este completata de manerul cromat. Acest maner asigura un antrenament in conditii de siguranta si comfort.Partea de jos este usor taiata pentru o mai buna stabilitate atunci cand depozitati gantera Ketlebel.Gantera cauciucata inSPORTline Ketlebel 10 kg este potrivita pentru toate categoriile ...

Descriere


inSPORTline Greutate Kettlebell 10 Kg

Gantera cauciucata inSPORTline Ketlebel este o gantera unica, in forma de clopot cu maner de prindere triunghiular. Corpul ganterei este realizat dintr-un material cauciucat de inalta calitate si este completata de manerul cromat. Acest maner asigura un antrenament in conditii de siguranta si comfort.Partea de jos este usor taiata pentru o mai buna stabilitate atunci cand depozitati gantera Ketlebel.Gantera cauciucata inSPORTline Ketlebel 10 kg este potrivita pentru toate categoriile de varsta si de performanta ale utilizatorilor si este destinata, in principal pentru dezvoltarea fortei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Greutate Kettlebell 10 Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Greutate Kettlebell 10 Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.