inSPORTline Coarda elastica DRX-A0 7463IN

289.00 lei (1 magazin)
Sistem de antrenament prin suspensie DRX - A01 este un dispozitiv versatil cu care antrenați mușchii întregului corp folosind propria greutate. Sistemul cuprinde o carcasă și banda care poate fi ușor atașat la o ușă , copac sau un alt suport. Sistemul de antrenament  DRX - A01 e ste echipat cu un arc care se întoarce  înapoi în carcasă . Astfel puteți seta dificultatea și lungimea dorită în câteva secunde . Capetele benzilor sunt echipate cu mânere căptu ...

Descriere


inSPORTline Coarda elastica DRX-A0 7463IN

Sistem de antrenament prin suspensie DRX - A01 este un dispozitiv versatil cu care antrenați mușchii întregului corp folosind propria greutate. Sistemul cuprinde o carcasă și banda care poate fi ușor atașat la o ușă , copac sau un alt suport. Sistemul de antrenament  DRX - A01 e ste echipat cu un arc care se întoarce  înapoi în carcasă . Astfel puteți seta dificultatea și lungimea dorită în câteva secunde . Capetele benzilor sunt echipate cu mânere căptușite , antiaderente . Cu sistemul de antrenament DRX - A01 lucrați tot corpul - brațele , picioarele , abdomenul, etc. Descrierea tehnica : Sistem simplu și eficient de fitness Bandă robustă și fiabilă Mânere căptușite Blocare automată Puteți antrena toate grupele musculare Instalare rapidă și ușoară Greutate redusă Compact Geantă pentru depozitare și transport  Material curele : Nylon Materialul carcasei : termoplastic Mâner Material : Poliuretan Lungime ajustabilă : 0-150 cm Capacitatea de încărcare : 200 kg . Certificat - EN957 Adecvat pentru utilizarea la domiciliu și în aer liber.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Coarda elastica DRX-A0 7463IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Coarda elastica DRX-A0 7463IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.