inSPORTline Banda de alergare electrica Gilavar 6938IN

de la 6.779,00 lei (4 magazine)
Banda de alergat inSPORTline Gilavar este o banda de alergat de calitate conceputa pentru casă sau cluburi. Banda de alergare inSPORTline Gilavar dispune de un calculator sofisticat bogat și un motor puternic cu o putere de 3,5 CP. Construcție robustă cu o suprafață suficient de mare de rulare și capacitatea de încărcare 180 kg, confort maxim în timpul exercițiului. Calculatorul oferă o varietate de programe presetate, programul HRC, programe de utilizator, afiș ...

Descriere


inSPORTline Banda de alergare electrica Gilavar 6938IN

Banda de alergat inSPORTline Gilavar este o banda de alergat de calitate conceputa pentru casă sau cluburi. Banda de alergare inSPORTline Gilavar dispune de un calculator sofisticat bogat și un motor puternic cu o putere de 3,5 CP. Construcție robustă cu o suprafață suficient de mare de rulare și capacitatea de încărcare 180 kg, confort maxim în timpul exercițiului. Calculatorul oferă o varietate de programe presetate, programul HRC, programe de utilizator, afișează informațiile necesare, cum ar fi viteza, distanța parcursa, timp, ritmul cardiac, caloriile arse. Alte beneficii la banda de alergat inSPORTline Gilavar includ MP3 audio pentru căști sistem BeltDrive, senzor de ritm cardiac, o viteză maximă de 20 km / h, roti pentru transport.

 

Gama Semiprofesionala
Tip Electrica
Functii - Sistemul de suspensie - sistem de amortizare a șocurilor
Afisaj Ecran LCD cu iluminare albastra, ce indica: distanta, timp, viteza, ritmul cardiac, calorii
Informatii generale - MP3 audio pentru căști
- 99 programe presetate
- Curea de piept - senzor de ritm cardiac
- Suport adecvat pentru iPad telefon , mobil , notebook-uri , ziare , carti
Suprafata de alergare (mm) 1380 x 520
Greutate suportata (Kg) 180
Greutate produs (Kg) 97
Dimensiuni (mm) 1900 x 860 x 1460

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Banda de alergare electrica Gilavar 6938IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Banda de alergare electrica Gilavar 6938IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.