inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC700 7253IN

23 829.00 lei (1 magazin)
Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC700 este un suport profesional care oferă cea mai bună calitate în categoria sa. Construcții din oțel robust cu cadru de profil de 70 x 50 mm este pulverizat cu o vopsea speciala care protejeaza structura de la zgârieturi. Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC700 oferă mai mult de 100 de exerciții diferite cu practicarea întregului corp eficient. În mod implicit, aveți posibilitatea să utilizați scripeți ...

Descriere


inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC700 7253IN

Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC700 este un suport profesional care oferă cea mai bună calitate în categoria sa. Construcții din oțel robust cu cadru de profil de 70 x 50 mm este pulverizat cu o vopsea speciala care protejeaza structura de la zgârieturi. Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC700 oferă mai mult de 100 de exerciții diferite cu practicarea întregului corp eficient. În mod implicit, aveți posibilitatea să utilizați scripeți pentru a consolida mâinile, în special biceps si triceps. Acesta este îmbogățit cu caracteristici de siguranță funcționale, cum ar fi Active Balance. Puteți seta, de asemenea, puncte de întrerupere, care va preveni un anumit numar de greutatilor. Vă puteți bucura de un antrenament confortabil, fie genuflexiuni cu greutati sau prin conectarea de banca (nu sunt incluse)/ banca de presa.

Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC700 este îmbogățit cu o serie de accesorii, ca urmare a extinderii gamei de exerciții fezabile. Cu etrierul pot fi îmbunătățită prin răspândirea membrele inferioareí, tija scurt simulează canotaj. Alte accesorii includ adaptoare tija lunga pentru canotaj, role spuma sau un adaptor pentru a finisa abdomenul. Folosind aceste suplimente care pot exercita în mod eficient întregul corp.

Alte puncte includ role de nailon din fibra de sticla cu rulmenti cu bile care transporta 95 kg de greutate pe fiecare parte. Cablul din oțel flexibil pentru a avea o buna funcționare și liniștita. În cele din urmă, acesta include role de nailon din fibra de sticla cu rulmenti cu bile care rezista la 95 kg de greutate pe fiecare parte.În cele din urmă, acest aparat multifunctional inSPORTline Cable Column CC700 are prindere anti-alunecare, configurare simplă, stabilitate ridicată și detalii elaborate. Datorită acestor proprietăți excelente a devenit un aparat multifunctional inSPORTline Cable Column CC700 foarte popular și căutat în scopuri comerciale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC700 7253IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC700 7253IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.