inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC500 7251IN

de la 11 128.00 lei (2 magazine)
Aparat multifunctional inSPORTline Cable Column CC500 este un aparat de înaltă calitate, care este potrivit pentru uz comercial. Construcții din oțel robust cu cadru de profil de 50 x 50 mm fiind pulverizat cu o vopsea speciala care protejeaza structura de la zgârieturi. Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC500 oferă mai mult de 100 de exerciții diferite cu practicarea întregului corp eficient. În mod implicit, aveți posibilitatea să utilizați scripeți pentr ...

Descriere


inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC500 7251IN

Aparat multifunctional inSPORTline Cable Column CC500 este un aparat de înaltă calitate, care este potrivit pentru uz comercial. Construcții din oțel robust cu cadru de profil de 50 x 50 mm fiind pulverizat cu o vopsea speciala care protejeaza structura de la zgârieturi. Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC500 oferă mai mult de 100 de exerciții diferite cu practicarea întregului corp eficient. În mod implicit, aveți posibilitatea să utilizați scripeți pentru a consolida mâinile, în special biceps si triceps.Acesta este îmbogățit cu caracteristici de siguranță funcționale, cum ar fi Active Balance. Puteți seta, de asemenea, puncte de întrerupere, care va preveni un anumit numar de greutatilor. Vă puteți bucura de un antrenament confortabil, fie genuflexiuni cu greutati sau prin conectarea de banca (nu sunt incluse)/ banca de presa.

Aparatul multifunctional inSPORTline Cable Column CC500 este îmbogățit cu o serie de accesorii, ca urmare a extinderii gamei de exerciții fezabile. Cu etrierul pot fi îmbunătățită prin răspândirea membrele inferioareí, tija scurt simulează canotaj. Alte accesorii includ adaptoare tija lunga pentru canotaj, role spuma sau un adaptor pentru a finisa abdomenul.Când utilizati aparatul multifunctional avand si alte variante de exerciții, care includ fluture cu suport spate sau susținere piept.

Greutățile pot fi încărcate pe barile cu un diametru de 50 mm de fiecare parte a sarcinii până la 200 kg. Scripeți nylon armat cu fibră de sticlă, cu rulmenti cu bile, pentru ai avea o buna funcționare și liniștita. În cele din urmă, acest aparat multifunctional inSPORTline Cable Column CC500 are de prindere anti-alunecare , configurare simplă, stabilitate ridicată și detalii elaborate. Datorită acestor proprietăți excelente au devenit un aparat multifunctional foarte căutat și popular pentru uz comercial.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC500 7251IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Aparat multifunctional Cable Column CC500 7251IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.