Hubsan X4 H501S FPV Brushless

1 199.99 lei
(1 magazin)
Modelul H501S este cea mai recenta drona de la Hubsan și dispune de o camera performanta si functii ca "Go Home” sau "Follow Me”. Are motoare superioare fara perii (Brushless) astfel drona este puternica si cu un tip de zbor de pana la 20 de minute. GPS-ul permite dronei să intre în modul failsafe insemnand ca se intoarce automat la punctul de pornire in cazul in care pierde semnalul de la radiocomanda. Radiocomanda are si functia de FPV avand încorporata un ecran LCD de 4.3" c ...

Descriere


Hubsan X4 H501S FPV Brushless

Modelul H501S este cea mai recenta drona de la Hubsan și dispune de o camera performanta si functii ca "Go Home” sau "Follow Me”. Are motoare superioare fara perii (Brushless) astfel drona este puternica si cu un tip de zbor de pana la 20 de minute. GPS-ul permite dronei să intre în modul failsafe insemnand ca se intoarce automat la punctul de pornire in cazul in care pierde semnalul de la radiocomanda. Radiocomanda are si functia de FPV avand încorporata un ecran LCD de 4.3" care afiseaza imagini în timp real transmise de drona. Inregistrearea se face direct pe drona utilizand un card microSD dar puteti sa inregistrati si imaginile vizualizate pe monitor. Functii principale: Filmare 1080p, FOV: 120 wide. Functii GPS: Automatic return, Follow me, Altitude hold, One key return. FPV – transmisie video direct pe radiocomanda pana la 300m. Distanta de operare pana la 300m. Informatii OSD. Headless Mode.

Pachetul Contine:

1x Drona Hubsan X4 H501S cu camera

1x Radiocomanda cu LCD

1x Acumulator 7.4V 2300mAh Lipo. 105g

1x Incarcator acumulator

4x Elice

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hubsan X4 H501S FPV Brushless de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hubsan X4 H501S FPV Brushless sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.