Honda Motosapa FG 320

3 216.21 lei
(1 magazin)
Motosapa Honda FG320, este alegerea proprietarilor de teren, a micilor fermieri, expertilor in ingrijirea pajistilor si gradinilor, a profesionistilor peisagisti care se pot lauda cu gradini minunate. Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si durata lor de viata. Aceasta  reprezinta alegerea  ceea mai potrivita a Motosapei HONDA FG 320 de catre profesionisti in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind proprietati privat ...

Descriere


Honda Motosapa FG 320

Motosapa Honda FG320, este alegerea proprietarilor de teren, a micilor fermieri, expertilor in ingrijirea pajistilor si gradinilor, a profesionistilor peisagisti care se pot lauda cu gradini minunate.

Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si durata lor de viata.

Aceasta  reprezinta alegerea  ceea mai potrivita a Motosapei HONDA FG 320 de catre profesionisti in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind proprietati private, comerciale si guvernamentale.

Motosapa cu motor HONDA profesional de 163 cmc, tip OHV.

Acest model modernizat are acum o latime de lucru mai mare, de 650 mm.

Prevazuta doar cu deplasare inainte.

Isi demonstreaza singura capacitatea: motocultor traditional, cu manere reglabile pe inaltime si demontabile.

 Modelul de Motosapa HONDA FG 320 este dotat cu o roata de transport si discuri pentru protejarea plantelor.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honda Motosapa FG 320 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honda Motosapa FG 320 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.