Hofigal Ven Hof (gel ingrijirea picioarelor) 75ml

de la 20,72 lei (2 magazine)
Ven Hof (gel ingrijirea picioarelor) 75ml - HOFIGAL Ingrediente (INCI):   aqua, Vaccinum myrtillus, Corylus avellana, Vinis vinifera, Aesculus hippocastanum, carbomer, triethanolamine, methylchloroisothiazolinone/ methylisothiazolinone/ benzyl alcohol, Thymus vulgaris. Produsul conţine extracte glicerinohidroalcoolice din fructe de afin, frunze de alun, frunze de viţă de vie şi muguri de castan, precum şi ulei esenţial de cimbru, condiţionate sub formă de gel care are o abso ...

Descriere


Hofigal Ven Hof (gel ingrijirea picioarelor) 75ml

Ven Hof (gel ingrijirea picioarelor) 75ml - HOFIGAL

Ingrediente (INCI):  aqua, Vaccinum myrtillus, Corylus avellana, Vinis vinifera, Aesculus hippocastanum, carbomer, triethanolamine, methylchloroisothiazolinone/ methylisothiazolinone/ benzyl alcohol, Thymus vulgaris.
Produsul conţine extracte glicerinohidroalcoolice din fructe de afin, frunze de alun, frunze de viţă de vie şi muguri de castan, precum şi ulei esenţial de cimbru, condiţionate sub formă de gel care are o absorbţie foarte rapidă. Este bogat în antociani, taninuri, flavone, saponozide şi vitamina C.

Se recomandă utilizarea în cazul picioarelor umflate, obosite din cauza şederii îndelungate la birou, în picioare, sau a mersului îndelungat pe jos. Înlătură durerile şi senzaţia de “gambe grele” şi combate edemele ce se formează împrejurul gleznelor.

Mod de utilizare:
Produsul se aplică pe gleznele şi gambele dureroase şi umflate o cantitate de 2 – 3cm de gel şi se masează uşor în sensul circulaţiei de întoarcere, până la absorbţia gelului; se repetă operaţia de 2 -3 ori pe zi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hofigal Ven Hof (gel ingrijirea picioarelor) 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hofigal Ven Hof (gel ingrijirea picioarelor) 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.