Hofigal Passiflora 40 cpr

de la 10.82 lei (5 magazine)
Are acțiune sedativă, anxiolitică, hipnotică, antispastică, diaforetică, vasodilatatoare, hipotensivă moderată. Asigură aportul de substanţe bioactive cu efecte benefice in stările de insomnie cu dificultatea inducerii stării de somn, in stări de iritabilitate, eretism cardiac (palpitaţii, extrasistole, tahicardie, senzaţie de anxietate), nevralgii, sindrom de vezică urinară iritabilă (senzaţii frecvente de micţiune imperioasă), stări de tensiune psihică şi iri ...

Descriere


Hofigal Passiflora 40 cpr

Are acțiune sedativă, anxiolitică, hipnotică, antispastică, diaforetică, vasodilatatoare, hipotensivă moderată. Asigură aportul de substanţe bioactive cu efecte benefice in stările de insomnie cu dificultatea inducerii stării de somn, in stări de iritabilitate, eretism cardiac (palpitaţii, extrasistole, tahicardie, senzaţie de anxietate), nevralgii, sindrom de vezică urinară iritabilă (senzaţii frecvente de micţiune imperioasă), stări de tensiune psihică şi iritabilitate in sindromul premenstrual; iritabilitate, depresie şi insomnie in menopauză, dureri lombare. Passiflora poate să inlocuiască medicamentele clasice cu acţiune hipnotică (prin diminuarea progresivă a dozelor).


Compoziție: un comprimat conţine 500,00 mg pulbere de Passiflora (Passiflora herba), 200,00 mg pulbere din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus tuber), 180,00 mg extract de Passiflora pe suport de topinambur şi excipienţi (hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidonă K30, aerosil,stearat de magneziu) pană la 1000,00 mg.

Mod de administrare:

Adulţi: 2 comprimate de 2 ori pe zi, in timpul meselor principale; in insomnie 2 comprimate cu o jumătate de oră inainte de culcare;
Copii peste 12 ani şi adolescenţi: 1 comprimat de 2 ori pe zi in timpul meselor (numai la recomandarea medicului).
Nu sunt restricţii privind durata de administrare, deoarece nu se semnalează apariţia dependenţei.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinand 4 blistere (10 comprimate / blister).

Produsul NU conţine lactoză!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hofigal Passiflora 40 cpr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hofigal Passiflora 40 cpr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.