Hofigal Complet antioxidant 40 cpr

de la 11,90 lei (3 magazine)
Produsul are o puternică acțiune antioxidantă, de detoxifiere (reduce acumularea metalelor grele şi facilitează eliminarea acestora din organism), antiinflamatoare, antiedematoasă, vitaminizantă şi de tonifiere generală. Datorită combinației armonioase intre plante cu proprietăţi antioxidante şi inulina (polizaharid cu funcţie prebiotică importantă) din topinambur, stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice din colon, restabileşte echilibrul n tractul gastro-intesti ...

Descriere


Hofigal Complet antioxidant 40 cpr

Produsul are o puternică acțiune antioxidantă, de detoxifiere (reduce acumularea metalelor grele şi facilitează eliminarea acestora din organism), antiinflamatoare, antiedematoasă, vitaminizantă şi de tonifiere generală. Datorită combinației armonioase intre plante cu proprietăţi antioxidante şi inulina (polizaharid cu funcţie prebiotică importantă) din topinambur, stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice din colon, restabileşte echilibrul n tractul gastro-intestinal și are un rol important n procesul de dezintoxicare a organismului. Este util n regimul complex igieno-dietetic pentru stimularea activităţii cardiace cu acţiune benefică asupra vaselor sanguine; normalizarea valorilor colesterolului din sange, a metabolismului lipidic; pentru buna funcţionare a sistemului neurovegetativ; util in perioadele de suprasolicitare fizică şi intelectuală, surmenaj şi stări de oboseală; in convalescenţă, după intervenţii chirurgicale; reprezintă o sursă de siliciu şi calciu in formarea calusului osos după fracturi; pentru sportivi după eforturi susţinute; pentru atenuarea procesului de mbătrnire precoce.Compoziție: un comprimat acoperit conţine 170,00 mg extract de topinambur (Helianthi tuberosus folium), 100,00 mg extract uscat din fructe de afin (Myrtilli fructus), 100,00 mg pulbere de moţul curcanului (Amaranthus caudatus herba), 100,00 mg biomasă spirulină (Spirulina platensis), 75,00 mg pulbere de cătină (Hippophae fructus), 75,00 mg extract de seminţe de struguri (Vitis vinifera semen), 60,00 mg extract de cătină, 50,00 mg acid ascorbic şi excipienţi (amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, aerosil, stearat de magneziu, talc, hidroxipropilmetilceluloză, gumă arabică, glucon delta lactone, carbonat de magneziu) pnă la 920,00 mg. Mod de administrare: Adulţi: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi sau după recomandarea medicului. Produsul poate fi administrat in sarcină şi perioada de alăptare.Copii (peste 7 ani): comprimat de 2 ori pe zi sau la recomandarea medicului.Forma de prezentare: cutie pliantă conţinand 40 de comprimate acoperite (4 blistere; 10 comprimate/blister).Produsul NU conține lactoză!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hofigal Complet antioxidant 40 cpr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hofigal Complet antioxidant 40 cpr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.