Hofigal Catinofort 60 cps

de la 13.16 lei (8 magazine)
Are proprietăţi vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficienţelor nutriţionale și de protecţie a celulei hepatice. Ajută la creşterea rezistenţei la efort fizic şi intelectual. Asigură un aport nutritiv bogat in substanţe bioactive necesar echilibrării dietei pentru mbunătăţirea funcţională a ficatului in stări inflamatorii şi de suprasolicitare a acestuia. Are efecte benefice in creşterea rezistenţei organismului faţă de diferiţi ...

Descriere


Hofigal Catinofort 60 cps

Are proprietăţi vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficienţelor nutriţionale și de protecţie a celulei hepatice. Ajută la creşterea rezistenţei la efort fizic şi intelectual. Asigură un aport nutritiv bogat in substanţe bioactive necesar echilibrării dietei pentru mbunătăţirea funcţională a ficatului in stări inflamatorii şi de suprasolicitare a acestuia. Are efecte benefice in creşterea rezistenţei organismului faţă de diferiţi agenţi patogeni (bacterii, virusuri), in convalescenţă.Compoziție: o capsulă conţine 280,00 mg pulbere din pulpă de fruct de cătină (Hippophae fructus), 96,00 mg pulbere din biomasă spirulină (Spirulina platensis), 1,20 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum), 1,20 mg ulei volatil de levănţică (Lavandulae aetheroleum), 1,60 mg ulei volatil de mentă (Menthae piperita aetheroleum) şi excipienţi (polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu, talc) pnă la 400,00 mg. Mod de administrare:Adulţi: 3 - 6 capsule pe zi, după mese; in cure de 2-3 luni de 2 - 4 ori pe an.Copii 5 -12 ani: 2 - 3 capsule pe zi, după mese. Doza şi ritmul de administrare pot fi evaluate de medic in funcţie de varsta şi greutatea corporală a copilului. Forma de prezentare: cutie pliantă conţinnd 1 flacon cu 60 de capsule.Produsul NU conţine lactoză!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hofigal Catinofort 60 cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hofigal Catinofort 60 cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.