HiKOKI (Hitachi) CJ110MV

Ghidaj nou cu precizie de taiere marita. Carcasa din aliaj usor. Forma dinamica, creata pe baza principiului ergonomic. Maner moale cu perna din cauciu, antiderapant. Sistem de iluminare cu LED a suprafetei de lucru. Reglarea turatiei si a vitezei de pendulare se face continuu, fara trepte. 4 trepte de avans. Portscula cu prindere rapida, care ajuta la schimbarea mai usoara a panzei. Dispozitiv de aspirare a spanului pana la varful taieturii. Talpa din aliaj usor. Ghidaj robust, unghi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


HiKOKI (Hitachi) CJ110MV

Ghidaj nou cu precizie de taiere marita. Carcasa din aliaj usor. Forma dinamica, creata pe baza principiului ergonomic. Maner moale cu perna din cauciu, antiderapant. Sistem de iluminare cu LED a suprafetei de lucru. Reglarea turatiei si a vitezei de pendulare se face continuu, fara trepte. 4 trepte de avans. Portscula cu prindere rapida, care ajuta la schimbarea mai usoara a panzei. Dispozitiv de aspirare a spanului pana la varful taieturii. Talpa din aliaj usor. Ghidaj robust, unghi cu precizie de taiere marita. Datorita motorului bine echilibrat are o manevrabilitate buna.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HiKOKI (Hitachi) CJ110MV de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HiKOKI (Hitachi) CJ110MV sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.