Gucci Rush Eau de Toilette 50ml

400.00 lei (1 magazin)
Prezentarea parfumului:   Gucci Rush este descris ca fiind un parfum puternic, floral, misterios si oriental. Parfumul prezinta un amestec de flori exotice, vanilie, patchuli si vetiver.  Amestecul floral combinat cu fructe semoase se intersecteaza cu un traseu de arome condimentate transformandu-se intro mireazma sublina ce devine vibrant la adougarea notelor lemnoase.   Anul lansarii: 1999 Note:  Vanilie, Patchouli, Vetiver, Condimente, Fructe, Note lemnoase Sti ...

Descriere


Gucci Rush Eau de Toilette 50ml

Prezentarea parfumului:
 
Gucci Rush este descris ca fiind un parfum puternic, floral, misterios si oriental. Parfumul prezinta un amestec de flori exotice, vanilie, patchuli si vetiver. 
Amestecul floral combinat cu fructe semoase se intersecteaza cu un traseu de arome condimentate transformandu-se intro mireazma sublina ce devine vibrant la adougarea notelor lemnoase.
 
Anul lansarii: 1999
Note:  Vanilie, Patchouli, Vetiver, Condimente, Fructe, Note lemnoase
Stil:  Oriental
Genul parfumului:  Sexy
 
Despre Gucci
 
Gucci, una dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare din lume, a fost fondat in 1906 de Guccio Gucci. A fost declarata ca una din brandurile Top 100, precum si 'cel mai vandut brand italian' in lume. Guccio Gucci a pornit brandul ca o afacere de familie cu un magazin de selarie. A inceput sa vanda genti pentru calareti in anii 1920, iar curand s-a extins deschizand un boutique in Roma. Din cei sase copii pe care i-a avut, patru au condus compania dupa moartea sa in 1953. La sfarsitul anilor 1970, compania a fost pe punctul de a da faliment datorita neintelegerilor dintre frati. La sfarsitul anilor 1980 si-a recastigat succesul.
 

CS-106537

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gucci Rush Eau de Toilette 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gucci Rush Eau de Toilette 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.