Gripmax CARGO CARRIER 185/60 R12C 104N

Generalitati si scurt istoric ale anvelopelor: Roata este, probabil, cea mai importanta inventie mecanica din toate timpurile in urma cu mii de ani, odata cu aparitia rotii oamenilor li s-a ofert o noua si inovatoare modalitate de deplasare ,in detrimentul celor existente pana atunci, cum ar fi sistemul de tip sanie a carui rezistenta era considerabil mai scazuta. De la aceasta mare descoperire si pana in ziua de azi banala roata a suferit nenumarate modificari. Prima si cea mai ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gripmax CARGO CARRIER 185/60 R12C 104N

Generalitati si scurt istoric ale anvelopelor:


Roata este, probabil, cea mai importanta inventie mecanica din toate timpurile in urma cu mii de ani, odata cu aparitia rotii oamenilor li s-a ofert o noua si inovatoare modalitate de deplasare ,in detrimentul celor existente pana atunci, cum ar fi sistemul de tip sanie a carui rezistenta era considerabil mai scazuta. De la aceasta mare descoperire si pana in ziua de azi banala roata a suferit nenumarate modificari. Prima si cea mai importanta fiind efectiv cioplirea cercului de lemn,aceasta dand nastere spitelor, reducand semnificativ greutatea dar si o inbunatatire asupra vitezei de deplasare. Aceasta a dus la o roata mult mai usoara, crescandu-i astfel utilitatea .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gripmax CARGO CARRIER 185/60 R12C 104N de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gripmax CARGO CARRIER 185/60 R12C 104N sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.