Goldwell Fixativ Hair Lacquer Super Firm 600 ml

30,40 lei (1 magazin)
Hair Lacquer Super Firm Mega Hold de la Goldwell  este un fixativ special dintr-o editie limitata, care asigura fixarea perfecta potrivita nevoilor dvs, eliminand parul electrizat. Parul ramane frumos si stralucitor, nu se lipeste si este usor de periat. Este potrivit pentru multe tipuri de coafuri.  Efecte:  fixare extra puternica si stralucire nivel fixare 5 din 5 protejeaza impotriva umezelii previne uscarea parului  Tip de par: &n ...

Descriere


Goldwell Fixativ Hair Lacquer Super Firm 600 ml

Hair Lacquer Super Firm Mega Hold de la Goldwell este un fixativ special dintr-o editie limitata, care asigura fixarea perfecta potrivita nevoilor dvs, eliminand parul electrizat. Parul ramane frumos si stralucitor, nu se lipeste si este usor de periat. Este potrivit pentru multe tipuri de coafuri.

 Efecte:

  •  fixare extra puternica si stralucire
  • nivel fixare 5 din 5
  • protejeaza impotriva umezelii
  • previne uscarea parului

 Tip de par:

 Potrivit pentru toate tipurile de par.

 Cum se aplica:

 Pulverizati de la o distanta de aproximativ 25-30 cm de par.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Goldwell Fixativ Hair Lacquer Super Firm 600 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Goldwell Fixativ Hair Lacquer Super Firm 600 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.