Gigabyte S700

1 132.00 lei
(1 magazin)
                 Gigabyte S700 este o tableta cu display de 7 inch ce opereaza pe un sistem Android 2.3 GingerBread si dispune de modem 3G integrat. Display-ul tabletei este prevazut cu functie de multi-touch.  Gigabyte S700 poate fi utilizat ca si telefon mobil pentru apeluri 3G sau chiar si pentru video chat utilizand camera frontala VGA de 0.3 megapixeli. Ca plus aceasta tableta dispune si de c ...

Descriere


Gigabyte S700

                 Gigabyte S700 este o tableta cu display de 7 inch ce opereaza pe un sistem Android 2.3 GingerBread si dispune de modem 3G integrat. Display-ul tabletei este prevazut cu functie de multi-touch.  Gigabyte S700 poate fi utilizat ca si telefon mobil pentru apeluri 3G sau chiar si pentru video chat utilizand camera frontala VGA de 0.3 megapixeli. Ca plus aceasta tableta dispune si de camera pe verso putin mai performanta  de 2.0 megapixeli.Caracteristici                                      * Gigabyte S700 dispune de un slot pentru card SIM pe marginea din partea dreapta ce poate fi foarte usor scos sau schimbat. Langa acest slot exista inca un altul pentru card-uri microSD menite sa mareasca puterea de stocare de la cea integrata de 4Gb pana la un maxim de 32Gb.                   * Conectivitatea la PC prin micro USB pentru transferuri sau incarcare se afla situata in partea de sus iar conectivitatea la internet se realizeaza prin WiFi acest fapt doar daca va avantajeaza puterea 3G pentru navigat in browser.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gigabyte S700 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gigabyte S700 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.